About me


Olen vuonna -87 syntynyt nuori nainen.
Ikäni olen soittanut viulua - kirjaimellisesti. Ensimmäisen viuluni sain, kun olin vasta 7 kuukauden ikäinen, ja siitä se lähti - intohimo soittamiseen.
Jonkin aikaa näytti siltä, että tästä tulee minulle ammatti. Soitin muutaman vuoden Pula! -oopperan orkesterissa, ja 17-vuotiaasta lähtien toimin myös opettajana.
Mutta sitten päätin, että tämä ei kuitenkaan ole just se mun oma juttu.

Tanssin pariin päädyin ensimmäisen kerran 5-vuotiaana nykytanssin muodossa, mutta lopetin sen pian, sillä olisin halunnut balettia. Myöhemmin yläaste- ja lukioikäisenä kävin läpi vakiot ja lattarit.
Mutta baletin pariin päädyin vuonna 2011 muutettuani nykyiselle asuinpaikkakunnalle opintojeni perässä.
Aloitin aikuisbaletissa, mutta pian siirryin peruskoulutuksen pariin. Sain ensimmäiset kärkitossuni 4 kuukauden jälkeen, mutta sitten jouduin jäämään tauolle loukattuani toisen polveni.
Kuitenkin ennen polvileikkausta pääsin hetkeksi takaisin tanssisaliin ja vaihdoin toiseen tanssikouluun, jossa jatkoin peruskoulutusryhmässä.Erittäin monien mutkien kautta olen joutunut hyväksymään sen, että tiettyjen fyysisten rajoitteiden takia minä olen "vain" aikuisbalettilainen. Suurin asia, jonka kanssa kamppailen, on oma mieleni, koska myös se asettaa minulle tiettyjä rajoitteita.
Olen kuitenkin oppinut sen, että ihmisellä itsellä on valtaisa vaikutus omaan elämäänsä. Ja kovan elämänkoulun kautta olen oppinut myös pikkuhiljaa pitämään itseäni muunakin kuin pelkkänä epäonnistujana.
Olen joutunut itse oppimaan arvostamaan itseäni, nimittäin keneltäkään muulta sitä ei voi olettaa ja odottaa varmaksi. Ihminen on itse itsensä elämänmittainen kumppani ja paras ystävä, ja on ihmisestä itsestä kiinni kuinka hän sitä kohtelee.Uskollisina kumppaneina (itseni lisäksi) minulla on 11-vuotias englanninvinttikoira Dainhillz Daina sekä pian 3-vuotias "pitsiperhonen" (kleinspitzin ja perhoskoiran mix) Doora Unelma. Näistä kahdesta Daina ei asu kanssani, sillä 30-neliöinen opiskelija-asunto on hitusen liian pieni hänelle, joten hän asuu vanhemmillani.

Mitä muuhun elämääni tulee, niin opiskelen ammattikorkeassa liiketaloutta, ja olen erikoistunut markkinointiin. Opintoni ovat todella loppusuoralla, sillä jäljellä on enää opinnäytetyö, ja tavoitteena on valmistua keväällä -16.Tanssi sekä musiikki tulevat aina olemaan iso osa elämääni, tein sitten työkseni mitä tahansa.
Haluan näyttää, että kenellä tahansa on mahdollisuus - ja lupa ja oikeus! - tanssia, oli sitten minkä kokoinen tai ikäinen tahansa, tai olipa sitten mitä "epäsopiviksi" luokiteltuja ominaisuuksia tahansa.
Haluan näyttää, että mikäli on tarpeeksi innokas ja valmis tekemään jonkin verran töitä, niin oman unelmansa voi saavuttaa.
Koska mä onnistuin saavuttamaan sen, niin myös sinä onnistut!