19. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2.0.: Yhdeksästoista luukku

Mitä on joulukalenteri ja joulun odotus ilman joulumusiikkia? Joten tämä luukku paneutuu siihen mitkä ovat tänä jouluna mun lempijoululauluja :)Tämä Coldplayn Christmas Lights on mulle uusi tuttavuus - ja tuore sellainen! Joka joulu kuulee ne samat joululaulut, joten tämä oli mukavaa vaihtelua :) Tämä Train'n Shake up Christmas oli toinen uusi tuttavuus ja ihastuin heti! Ihanan hyväntuulinen, erilainen ja saa kyllä tanssijalan vipattamaan!

The Draftersien White Christmas ehdottomasti! Tykkään tästä vähän jatsahtavasta ja rennosta meiningistä, joka tuo mukavaa kontrastia niihin varpusiin aattoyönä (vai oliko se -aamuna?!) :)
Let it Snow on yksi mun uusimmista lemppariklassikoista :)
All I want for Christmas, totta kai! Tämä on jäänyt itselleni mieleen siitä brittileffasta Rakkautta vain, joka muuten on aika pirun tylsä leffa.. :D 
Tämä Mariah Careyn versio ei ehkä ole kaikkein paras mutta kyllä tätä kuuntelee ;)
Tämä Santa Claus is coming to town on jäänyt mun mieleen niin lähtemättömästi, kiitos Ronjan koreografian ja meidän Pukki ja Poro -dueton! :D
Whamin Last Christmas, mikä klassikko!! Aaaah!!


O Holy Night, koska se on kaikista joululauluista mun ehdoton suosikki! <3

Kuten ehkä huomasitte, niin verrattuna viime joulun joululaulusuosikkeihin nyt mennään vähän pirteämmällä meiningillä, jos näin voisi sanoa :D Toki tietyt kappaleet ovat ikuisia klassikkoja, jotka pysyvät vuodesta toiseen, mutta uusiakin on aina tosi mukava löytää.
Onko teillä jotain suosikkia joululauluista? :)


Joulu on jo tällä viikolla eli viisi päivää jäljellä!!!

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, että minusta toi "Rakkautta vain" on loistava leffa! Mun ehdoton suosikki!
    Joululauluista parhaita ovat kaikki Leevi and the Leavingsien laulut, Hallikaisen "Joulurauhaa", "Tulkoon joulu", Ismo Alangon "On jouluyö, nyt laulaa saa", "Ave Maria", "When you wish upon a star" ja tuo "Last christmas".

    VastaaPoista
  2. Varpunen taitaa olla jouluaamuna. Masentava laulu. Samoin Sylvian joululaulu. Radio Aalto onnistui myös tänä vuonna pilaamaan Whamin Last Christmasin, koska soittaa sitä vähintään 2 kertaa työpäivän aikana.

    Mut ethän sä sitä kysynyt :DD

    VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta