11. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2.0.: Luukku nro yksitoista

Mitä löytyy mun joululahjatoivelistalta?Ihan ensimmäisenä ja suurimpana toiveena olisi saada uusi älypuhelin, ja jos oikein hurjaksi heittäydyn niin läppäri ja nämä molemmat pohjautuvat tarpeeseen.
Mun läppäri on mennyt niin, NIIN raivostuttavan hitaaksi ja huonoksi, että kyllä on tippitaidot käytössä kun tällä koneella puuhailen. Tähän on asennettu Windows uudestaan vuosi sitten mutta koneen toiminta sen kuin huononee. Hmph.
Tarvitsisin uuden puhelimen, sellaisen, jossa on paljon muistia. Hoidan puhelimellani kuvien ja videoiden muokkaukset, sillä surkea, eläkkeelle päästettävä läppärini ei siihen kykene. Ilman muistikorttia ei puhelin toimisi juuri lainkaan, mutta siltikin alkaa toiminta hidastua. On tämä nykyinen luuri huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä, ei siinä mitään, ja olen kyllä tyytyväinen tähän.
kuva täältä
Uusi rannekello, sillä nykyinen rannekelloni on kymmenen vuotta sitten saatu yo-lahjaksi, ja pikkuhiljaa senkin toiminta on ruvennut heikkenemään. Toinen käytössä oleva rannekello on tilattu eBaysta, ja sen nahkaranneke on rispaantunut pahoin ja kohta poikki. Kello on saanut paljon osumaa tanssiessa lattiatyöskentelyssä. Lisäksi en edes tiedä, että onko tuon kellon patteri vaihdettavissa, koska kello on.. noh.. kahden euron kello eBaysta ja just sitä kiinalaista tekoa.


kuva täältä

Nämä Blochin ballet buutsit on niin toivelistalla! Olen himoinnut näitä vaikka kuinka pitkään mutta hinta on sen verran korkea, etten oikein raaski näitä ostaa :D
Kyllä mä kelpuutan muunkin brändin buutsit, ei niiden välttämättä Blochit tarvi olla ;)
Muutenkin treenivaatteet tulee aina tarpeeseen ja jos nyt niistä puhutaan, niin oikein kylmille talvikeleille sopiva takki, joka soveltuu juoksemiseen.

Suklaata!
Tarvitseeko edes perustella? ;)


Hassua miten vanhemmiten omat joululahjalistat sen kun lyhenevät. Lapsena niiden listojen tekeminen oli niin suuri juttu, ja listoja tehtiin huolellisesti monta päivää ja monta kertaa.
Lelukuvastojen ilmestyminen tarkoitti aina sitä, että pian tulee joulu, ja lelukuvastot tutkittiin äärettömän huolellisesti. Lahjalistat laitettiin kirjekuoreen ja takkahuoneen ikkunalaudalle ja tarkkailtiin koko ilta ja aamu onko lista hävinnyt, onko tonttu hakenut listan.
Pukille kirjoitettiin näitä listoja ja kirjeitä vaikka kuinka paljon, korjailtiin edellisen kirjeen sisältöä, pyyhittiin joku lahja pois ja toivottiin uutta tilalle. Voi niitä aikoja.. :D Silloin ostettiin paljon tähtisadetikkurasioita niin itselle kuin sisaruksille vain saadakseen mahdollisimman monta pakettia, vaikka kaikki vihasi niitä tähtisadetikkuja. Vieläkin niitä pyörii kotona laatikkojen pohjilla, joten on niitä paljon saatu! :D
Mitenkäs teillä, onko jotain lahjatoiveita? :)


Jouluun enää alle kaksi viikkoa, eli 13 päivää!

3 kommenttia:

 1. Ihania toiveita sinulla! :)

  Ilman suklaata ei kyllä joulua tulisi. ;) Mä en osta arkena koskaan suklaata, mutta kerran vuodessa sitä saa sitten nautiskella oikein olan takaa ja ihan luvan kanssa... :d

  Näin aikuisena myönnän, että joululahjalista on lyhentynyt toiveiden osalta, koska tärkeintä eivät tosiaankaan ole lahjat vaan ihan muut jutut. Toki on kiva saada esim. suklaata, yöpuku ja joku hyvä kirja.

  Sieltä se se joulu jo lähestyy. <3

  VastaaPoista
 2. Voisin kirjoittaakin listan, sillä tarvitsisin kyllä tietokoneen joka suostuisi käynnistymään ja rannekellon joka pysyisi ajassa. Kiva olisi myös puhelin, jossa olisi riittävästi älyä esim. Facebookin käyttämiseen ilman hillitöntä tökkimistä. Mutta kelle moisen listan kehtaisi toimittaa? Joulupukille?

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupukille Joulupukille! Osoite on Joulupukin Pääposti, Tähtikuja 1, 96930 Napapiiri

   Poista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta