24. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2.0: Luukku kaksineljä

Viimeinen luukku!! Uskomatonta mitä vauhtia aika vierähtää! Ainahan tuota kyllä hoetaan mutta aina se antaa aihetta hokea.

Me ollaan juuri lähdössä Ouluun (tai Jääliin jos tarkkoja ollaan) siskon luokse, joten en tee tästä postauksesta tämän pidempää enkä halua myös teitä pidätellä tämän parissa. Halusin vain kertoa sen, että vaikka joulu saattaa aiheuttaa ahdistusta ja muita ristiriitaisia tunteita, niin koettakaa olla keskittymättä siihen ja miettikää niitä ihmisiä ympärillä, sillä koskaan ei voi tietää milloin tapahtuu jotain eikä nämä ihmiset välttämättä enää olekaan lähellä riitoja varten. Elämä on niin hauras ja niin lyhyt, että siitä pitää ottaa kaikki irti ennen kuin on liian myöhäistä.

Mutta se tuosta paasaamisesta!
Kuten olen aiemmissa luukuissa (tai ainakin luukussa!) kertonut, niin säästin parhaimman yllätyksen aaton luukkuun, ja se onkin tässä alla.
Kiitos kuuluu Ronjalle (kiitos Ronski!!), joka ideoi ja koreoi ja treenautti minutkin edes yrittämään jotain muuta kuin balettikoreota ja siltähän tuo mun osalta näyttääkin! :D Mutta mitä väliä sillä on kun kuitenkin tunnelma ratkaisee :)
Eli tässä siis Pukin ja Poron duetto!!


Näihin tunnelmiin oikein ihanaa joulua kaikille! <3

7 kommenttia:

 1. Ihanat!!! <3
  Oli tosi kiva kalenteri :) Joka päivä kävin katsomassa!

  VastaaPoista
 2. Ronski kiittää! Oli kiva tehdä tuota sun kanssa. Aivan yhtä iso kiitos kuuluu myös sulle, kun tulit mukaan mun ideaan ja keksit kans tosi hyviä liikkeitä! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti viette Dainan eläinlääkäriin heti huomenna ettekä anna vain kitua loppuun asti itsekkäästi! :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, ja sinähän sen parhaiten tiedät miten huonosti me eläimiä kohdellaan. Ymmärrän huolenpitosi mutta sinuna varoisin miten muita ihmisiä syyttelet etenkin kun sun syytteillä on todella hatara pohja ja pääosin perustat sen omiin tunteisiisi, et faktoihin.

   Poista
 4. Hauska koreografia! Hyvä päätös hyvälle joulukalenterille.

  Instagramin puolella oon aina välillä seuraillut sun motivoivia ruokakuvia ja ajattelinkin pyytää toivepostauksena tänne blogin puolella myös ruokapäiväkirjan ja my dayn tyyppistä postausta. Niistä saa valtavasti vertaistukea ja rohkeutta taistelussa syömishäiriöö vastaan.

  -Katariina

  VastaaPoista
 5. Miten vuosi on lähtenyt käyntiin? Teitkö uuden vuoden lupauksia? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mulla on ollut mielessä päivittää blogia mutta oon ollut sen verran väsynyt etten vaan ole jaksanut. Mutta lupaan kirjoittaa ens viikolla! :)

   UV on lähtenyt ihan ok käyntiin, lupauksia en tehnyt, paitsi no tuo mun #projectselflove ja body positive taitaa olla niitä ns. lupauksia :)

   Poista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta