11. tammikuuta 2016

Veitsenterällä

Kun toiset harjoittelee kärjillä, niin toiset vie sen astetta pidemmälle.


Huh! Kaikki kunnia tanssijalle, mutta enemmän mua säälitti flyygeliparka :DJa jotta palautuisi tuon veitsivideon jälkeen, niin tässä NYCB:n Mistake Waltz.
Kieltämättä tuli omat näytöstreenit tuosta videosta mieleen.. :D

6 kommenttia:

 1. Tuosta veitsivideosta tulen todennäköisesti näkemään painajaisia, mutta mistake waltz on vaan niin yli-ihana! Että mä rakastan sitä <3

  VastaaPoista
 2. Toi eka video on jotenkin niin pelottava! Oon nähny sen kerran aiemmin ja odotin vaan että koska se viiltää itseään noilla veitsillä tai kaatuu. Ja sääliksi tosiaan kävi tuota flyygeliä.
  Onpa hauska tietää että tuo Mistake Waltz on tehty jo 50-luvulla. Oon nähny siitä aiemmin modernimman version. Mun mielestä tuommoset esitykset jotka parodioi itse itseään yleensä loistavia. Tosin eivät ehkä aina aukene sellaisille jotka eivät varsinaisesti ole asiaan perehtyneet kovin paljon.

  VastaaPoista
 3. Olen Pinterestissä törmännyt noihin ballerina veitsillä -kuviin monesti, ja miettinyt että mitäs hittoa tämä nyt on. En oo tuota videota ennen nähnyt. Taitava tanssia, tosin Rhian tavoin muakin hiukan huoletti että jos se kaatuu loukkaa ittensä. Ja Mistake Waltz on hauska :))

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen video vaikutti vähän sairaalta.
  Mistake Walz hauskalta. Olen nähnyt sen ennenkin. Itse asiassa itse olen tollainen sählääjä baletissa. Mutta ei se tossa videossa toisaalta mitenkään häriritsevältä vaikuttanut.

  VastaaPoista
 5. Hah, oon nauranut tolle Mistake Walzille jo vaikka kuinka monta kertaa aikaisemmin, ja vieläkin pistää hymyilyttämään. My sense of humor though :D

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta