29. marraskuuta 2015

Joulukalenteri 2015

kuvassa näyttää siltä, että tukijalan polvi on koukussa mitä se ei kuitenkaan ole. mun polvi menee lukkoon helposti
yliliikkuvuuden takia, joten kun polveni ei ole siinä lukkoasennossa, se helposti näyttää olevan koukussa.

Näin ensimmäisenä adventtina alkaa joulunodotus todella tuntumaan, ja päätin tehdä jotakin sellaista, jota en ole koskaan ennen tehnyt: joulukalenterin tänne blogiin!
Joten nyt on teillä mahdollisuus vaikuttaa kalenterin sisältöön, sillä toivon teiltä jonkinlaisia ideoita kalenteriin.

Joulukuun alkuun on enää huominen päivä aikaa, joten tiedän tämän pyynnön tulevan melko viime tingassa :/ Mulla on ollut tämä joulukalenteri-idea mielessä, mutta vasta tänään päätin että teen sen. Ideoita vastaanotetaan koko kalenterin voimassaolon ajan - eli jouluaattoon asti - eli saatte ehdotella erilaisia postaustoiveita: vinkkejä, videoita, jotain behind the scenes -tyylistä, kommelluksia lavalla, reseptejä... mitä ikinä keksitte!
Eli nyt ideoita kehiin! :)

7 kommenttia:

 1. Ihanaa! Tämä tuli kuin tilauksesta! Oon pähkäillyt tälle vuodelle joulukalenteria ja tässä se olis!!♥ toivelista: itsetehdyt prodepatukat, videoita, tuo kommelluksia lavalla voisi olla kiva (saa siis tehdä virheitäkin..), sun joululahjatoivelista (vaikka ihan mahdotomiakin), joku joulupuurojuttu, joku sun tekemä tanssijuttu joulumusiikkiin, postaus sun ihanne ns. Hemmottelupäivästä/illasta jonka toteuttaisis ja siitä siis postaus, joulukorttipostaus (balettiaiheella, jos kaivat sisäisen askartelijas esiin ;) ), joulujoogapostaus.... Ja pipareiden leivonta postaus (höystettynä balettiaiheella ja Dooralle sopivalla), Doora joulukoirana tms. Jestas, oon innoissani! :)

  VastaaPoista
 2. Ainakin joku sun lempparijouluresepti olisi kiva! Muutoinkin tämä kalenteri-idea on todella hauska :D. En tiedä oletko askarteluihmisiä, mutta joku postaus, jossa teet itse joulukoristeita olisi myös mun mielestä hyvä :). Lisää ideoita voisi olla joulusiivousvinkit, lempijoululaulut, omat jouluperinteet jne.

  Oletko muuten koskaan maalannut vesiväreillä ikkunoihin jouluna? Mun mielestä siihen tarvi vain tiskipesuainevettä ja vesivärit! :)

  VastaaPoista
 3. Balettiasuja (omia tai netistä ihanimmat:)), välipalavinkkejä, parhaat jouluherkut, ihanimmat joulureseptit, asioita joissa olet kehittynyt vuoden aikana (esim baletissa)... :)

  VastaaPoista
 4. Heh, meillä on ollu sama pää.. Mullaki on kalenteri tulossa. :)

  VastaaPoista
 5. Oi tää on tosi kiva idea! Musta olis kiva lukea mahdollisimman paljon tanssijuttuja :D Eli siis tansiaiheiset "luukut" olis mun toiveena, tanssiin liittyvällä sisällöllä ei Olisi niinkään väliä:D

  VastaaPoista
 6. My day ja videoo!! :) Kivaa, tuun joka päivä tsekkaamaan sun kalenterin! :)

  VastaaPoista
 7. Venyttelyvinkit ja alkulämpät ennen tuntia ois kivat. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta