25. lokakuuta 2015

Kun sunnuntaina on tylsää..

... ei keksi muuta kuin videopostauksen teon :P7 kommenttia:

 1. Oli kiva video ja näitä olisi mukava saada lisää! Oot tosi sulonen ja luonnollisen oloinen. Oikeastaan just sellanen kun ajattelinkin sun olevan :) Ja niistä postausideoista: tykkään siitä että kirjotat muustakin kun tanssista. Sun oma elämä kiinnostaa! Etenkin toi edellinen postaus oli just kivaa vaihtelua ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, veit sanat suustani!

   Eli oli todella mukava nähdä tällaistakin täällä, hauskaa kuulla sun ääntä ja kaikkea, kun ollaan vaan ruudun kautta keskusteltu. En käsitä, miten joku voi olla noin rennosti kameran edessä ja vaan jutustella - voin vaan kuvitella, miten väkinäiseltä tällainen mun tekemänä kuulostaisi!

   Poista
 2. Ihana tuo video :). Mutta sain puolikkaan sydänkohtauksen Dooran haukusta, kun pelästyn muutenkin usein koirien haukkumista :D.
  Tee vaan lisää tällaisia videopostauksia tulevaisuudessa, oli tosi mukava katsoa.
  Postausideoista en oikein osaa sanoa muuta kuin olisi kiva lukea ns tavoitepostaus (vaikket kai käykkään tällä hetkellä tunneilla). Millaisia juttuja haluaisit vielä oppia jne :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva murre/painotus :)
  Jonkinlainen päiväni kuvina voisi olla kiva tai kotiesittely vaikka videolla. Mua kiinnostaisi myös kuulla sun terapiasta, suuntauksesta ja ylipäänsä ajatuksista sen osalta.

  Hieno kuulla, että tänään parempi päivä kipujen osalta!

  VastaaPoista
 4. Tää oli ihan paras postaus!! Niin kiva kuulla sun ääntä ja nähdä sut enemmän "livenä" ! Lisää videoita vaan väsäämään!!

  Muokin kiinnostaisi tuo Jenin ehdottoma päiväni kuvina ja kotiesittelyvideo :)

  Mutta kaikki postaukset on tervetulleita ja ei yhtään haittaa vaikkei tanssiin liittyisikään :)

  Ps.sun tukka on niin ihana!! <3

  VastaaPoista
 5. Kiva tällänen videopostaus! Voit tehdä useemminkin. Kivaa vaihtelua normi postauksille.
  Mullakin on kerran käynyt tolleen et olen unohtanut pankkikorttini tunnusluvun. Muistin kyllä sen onneksi pienen pinnistelujen kautta :D Ei oo kyl kivoja tollaset.
  Voiku Doora on söpö :3

  VastaaPoista
 6. Tuli tosta pin-koodi jutusta mieleen, että mulla on ollut hiukan samanlainen tilanne. Mulla on Visa Electron, mikä ei siis käy suunnilleen missään muualla kuin Suomessa ja ehkä jossakin Euroopan maissa, mutta ei tietenkään USA:ssa. Meidän vajaa pari viikkoisen jenkki-reissun ajaksi olin nostanut dollareita itselleni, ja miehellä oli luottokortti (jenkeissä sitä tarvitaan ihan joka paikassa -.-), joten en koko tänä aikana käyttänyt pankkikorttiani. Kun sitten tultiin Suomeen, seisoskelin aika kauan kaupan kassalla pohtien pin-koodiani, mutta kumma kyllä se tuli aika automaattisesti pienen blackoutin jälkeen. Kun laskin sormen numeronäppäimille, se "numerokuvio" tuli ikään kuin selkärangasta (tai jos tarkkoja ollaan, niin aivojen TYVITUMAKKEISTA, kuten nyt neurotieteen opinnoissa olen oppinut :D) ja sain ostokset maksettua :D

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta