12. kesäkuuta 2015

"And next week we're gonna dance ballet in toe shoes!"

Telkkarinpalvojana hieman huonohkoa omaatuntoani lievittää - tai kasvattaa! - Heron sarja Bunheads.

Kyseessähän on tanssillinen amerikkalainen draamakomedia Gilmoren tyttöjen tekijöiltä, ja kertoo lasvegasilaisesta tanssijasta Michellestä, joka menee naimisiin kiltin ja uskollisen Hubblen kanssa ja muuttaa tämän luokse oikein idylliseen ja hiljaiseen pieneen sievään kaupunkiin. Hubble kuitenkin unohti kertoa Michellelle sen, että asuu äitinsä Fannyn kanssa, joka pyörittää tanssistudiota.
Lisää voit lukea täältä.

En ole koskaan katsonut Gilmoren tyttöjä mitenkään suurella intohimolla, mutta sen verran mitä muistan siitä, niin Bunheads muistuttaa sitä aika paljon just roolihahmojen ja sanailujen perusteella.
Mutta näin alun perusteella jään kyllä Bunheadsia katsomaan - etenkin kun Tanssiakatemiakin on loppunut.Kuuluuko Bunheads teidän telkkariohjelmistoon? :)

3 kommenttia:

  1. Mä katsoin joskus Bunheadsia netistä, mutta tietoteknisten ongelmien vuoksi vähän jäi. Ehkä pitäisi yrittää uudelleen. Pyöriikö tuo nyt siis Suomessa jollain kanavalla?

    VastaaPoista
  2. En ole katsonut telkkaria enää kovinkaan paljoa, joten en ole törmännyt ollenkaan tuollaiseen sarjaan! Ehkäpä kokeilen tätä tässä kesän aikana.

    VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta