24. toukokuuta 2015

Happy birthday me!

Jälleen sitä on edellistä fiksumpi, vanhempi ja - ehdottomasti! - filmaattisempi,
joten tässä todisteita vertailua varten ;)
 Tänä aamuna heräsin seitsemän aikaan puhelimeni pirinään, ja vastattuani unisiin korviini kaikui "paljon onnea vaan!" duettona äitini ja isäni laulamana. Puoli viiteen saakka valvottuani kiitos unettomuuden olin "hieman" tokkurassa ja ihmettelin, että mitä nyt. Sitten muistin.
Mun synttärit, ja 28 vuotta pärähti mittariin! Käääääks!!

Muuten ei päivä ole ollut normipäivästä ihmeellisempi; aamupäivän ajan puhelin soi, kun sisarukset soittivat onnittelupuheluita. Kun siskot sen puoleen loppuivat ja näin ollen myös puhelut loppuivat, käytin Dooran ulkona ja käväisin Siwassa. 
Kotona tein - tai lämmitin - hieman ruokaa: uunissa paistettuja broiskun rintafileitä sekä itsetehtyä salaattia ihan kastikkeen kera (itsetehty sekin ;D). Hetki Housen kanssa lounasta syöden, ja sitten lähdettiin Dooran ja yhden kaverin kanssa Jouppilanvuorelle (klik!) samoilemaan.Olen ollut nyt koko viikon ilman yhtäkään treeniä, ja siltä se tuntuikin. Jyrkkiä ylämäkejä kiivetessä reisilihakset tosissaan joutuivat töihin, ja sen kyllä tunsi jo heti alusta alkaen. 
Mä tykkäsin hirveästi samoilla siellä jouppilanvuorella metsissä pitkin pieniä kinttupolkuja, ja juoksunhimokin kasvoi niin pahaksi, että oli pakko juosta jonkin aikaa pitkin ylä- ja alamäkiä. Se hieman helpotti...
Mutta nyt kun tiedän reitit, aion ehdottomasti käydä siellä lenkkeilemässä Dooran kanssa! Aktiivisena ihmisenä mä kaipaan liikuntaa - muuten tulen hulluksi!! - ja kun tanssitunteja ei nyt ole - tai, Miloffillahan on kesäkuun ajan 1-2 krt/vk aikuisbalettia, mutta ne eivät ole tarpeeksi - niin omien pesa-vuorojen lisäksi on vain pakko päästä liikkumaan kunnolla!


Doora näytti nauttivan tunnin reippaasta samoilusta metsässä vallan mainiosti - välillä päästin sen ihan lyhyeksi hetkeksi irti, ja heitin sille pientä keppiä lähellämme. Mihinkään koiruli ei lähtenyt, vaan tepsutteli minun perässäni :)


Reippaan lenkin jälkeen kotona Doora suuntasi heti juomakupin ääreen: pienelle oli iskenyt kunnon jano aurinkoisella säällä.
Tarkistin sen turkin, sillä punkkikausi on alkanut jo hetki sitten. Eilen kyllä laitoin Dooralle Frontline Comp -paikallisvaleluliuoksen niskaan (klik!), mutta tarpeeksi varovainen ei voi koskaan olla.
Turkkitsekkauksen jälkeen Doora innostui vielä leikkimään mun kanssa, ja rauhoittui sitten jyrsimään pureskeltaviaan.
Ja näin mä sain hetken aikaa järjestää itselleni ah niin ihana You're getting old and fabulous -photoshootin, ja niiden lopputuloksia onkin tässä blogitekstissä ;)

"Äiti ei taas..!"

3 kommenttia:

  1. Onnentoivotuksia vielä tätäkin kautta! :) Oot niin nätti ja ihana koiruus <3

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää!!

    VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta