23. tammikuuta 2015

Telkkarin tanssilauantai

Huomenna (eli lauantai 24.1.) näkyy Yle Teemalta Bolshoi -baletin Bajadeeri klo 17.55.
Tässä pääosissa ovat Svetlana Zakharova ja Vladislav Lantratov.
Tämä näkyy myös uusintana sunnuntaina (25.1.) Teemalla klo 12.10.

Lisäksi Avalla näkyy huomenna lauantaina (24.1.) Black Swan klo 21.

Joten muistakaas katsoa! :)

5 kommenttia:

 1. Mitä pidät Black Swan -leffasta itse? Voisitko tehdä blogiin leffa-arvostelun siitä tai jostain muusta balettileffasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään Black Swanista tosi paljon, se on yksi mun lempparileffoista. Se on leffa, josta jokaisella katselukerralla löytää jotakin uutta.
   Pohjimmiltaan sen tarinahan ei ole mitenkään uusi ja ihmeellinen, mutta se on toteutettu tosi loistavasti, ja se antaa katsojalle tietynlaisen vapauden päättää itse, että onko tarina onnellinen vai ei, etenkin mitä loppuun tulee.

   Sun idea leffa-arvostelusta on mielenkiintoinen, joten laitetaan idea muhimaan! :)

   Poista
 2. Katsoin ton bajadeerin ensimmäistä kertaa ja taisin rakastua siihen.. Mä en ole nähnyt kuin joutsenlammen, pähkinänsärkijän ja coppelian ja oli ihana nähdä yksi lisää. Tossa bajadeerissa oli myös tosi hienot lavasteet! (harmi että baletit övat niin kalliita ettei niitä voi niin vaan lähteä katsomaan) T.elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Bajadeeri oli ihan kiva baletti kyllä, ja lavasteet ja puvut oli kyllä hienot! Itsessään juoni ei ollut mikään uusi - muistutti aika paljon Romeota ja Juliaa, hiukan myös Joutsenlampea - mutta just nuo lavasteet ja puvut tekivät Bajadeerista hieman erilaisemman.

   Oikeat balettinäytökset ovat kyllä arvokkaita, etenkin jos ei asu pk-seudulla, koska sitten kuluja lisää matkat sekä mahdollinen (hotelli)yöpyminen. Toki esmes opiskelija saa opiskelija-alennuksen, mutta siltikin koko reissusta tulee niin kallis, että tosi harvoin pääsee katsomaan esitystä :/

   Poista
 3. Must black Swan oli ihan ok, mut jotenkin odotin enemmän. www.noorajatuukka.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta