24. toukokuuta 2014

Ikämittari tikittää

samaa näköä kenties? :D

Huh, sanotaan ettei onnettomuus tule kello kaulassa, mutta vanhuus kyllä tulee kello kaulassa.
Tänään nimittäin jouduin sen ikävän faktan eteen, että musta on erittäin kovaa kyytiä tulossa vanha. Nimittäin 27 vuotta pärähti tänään mittariin, ja suoraan sanoen se on käsittämätöntä!

Sairastaessa meni ikävuodet 19-25 täydellisen pimennon peitossa, ja nyt tunnen itseni henkisesti 20-vuotiaaksi. Pientä ristiriitaa kenties todellisuuden ja oman tuntemuksen välillä?
Periaatteessa ei, sillä mitä olen ihmisten kanssa jutellut siitä, niin se on ihan normaalia: pitkä aika jäi elämättä kunnolla, joten nyt on tosiaan pieni ikäkriisi, koska oikeasti lähenen sitä kolmenkympin rajapyykkiä, mutta henkisesti tunnen itteni just parikymppiseksi.
Tai ehkä yksi vaihtoehto on se, että mä vain olen ikiteini :D
kesätunnelmissa

Mitenkäs te suhtaudutte ns. ikääntymiseen - tai synttäreihin? Kauhistus vai ihastus?

Btw, muistakaas kattoa finaalipeli Suomi-Venäjä! ;)
 

9 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää!

  Ikävä kuulla, että syömishäiriö vei sinulta noin paljon. Olet kuitenkin vielä nuori ja ehdit ''elää ne vuodet takaisin'' Kenties sulla on enemmän elämän intoakin, koska tiedät paranemisen myötä paremmin, mikä elämässä on oikeasti tärkeää?

  Kuvien perusteella olisin veikannut 23 vuotiaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Oot kyllä siinä oikeassa, että olen oppinut paljon noista vuosista, ja jos ei muuta niin ainakin olen rutkasti vahvempi ja tiedän kyllä selviytyväni joka tilanteesta.

   Ja kiitti onnitteluista ja nuoruuskommentistasi, helpotti kummasti :D

   Poista
 2. No täytän kuustoista heinäkuus nii vanhentuminen ei oo viel hirveen ajankohtast xd mut onnee! Mut mua kiinnostas tietää kuinka hyvä oot baletissa? Tanssitko esityksiä kärjillä, onnistuuko fouette piruetit tai tuplapiruetit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sweet sixteen :)
   Mutta vastauksena kysymykseesi, niin en ole vielä esiintynyt kärjillä, ensi syksynä olisi ohjelmassa sekin mutta mä oon Pariisissa silloin.
   Fouette-piruetteja en osaa tehdä, mutta fouette-hyppy/käännös on kyllä tuttu. Tuplia ei myöskään olla vielä harjoiteltu, mutta kyllä niitä välillä tulee puolivahingossa :)

   Poista
 3. :O

  Yhdyn edellisen anon kommenttiin. Ajattelin että olet jotain 22-24 V :D

  Onnittelut siis. Ikä on kuitenkin vain numeroita.

  VastaaPoista
 4. Sain omat ikäkriisini 24-25 -vuotiaana, kun erehdyin vertaamaan itseäni siskoihini, mutta 26- ja 27-vuotissynttärit sujuivat jo oikein rennosta. Paitsi että tajusin juuri, että täytin muutama viikko sitten 28v. Jotenkin se ei ollut sisäistynyt, vaikka niitä juhlinkin. :D Joka tapauksessa hyvää synttäriä! Kyllä se ikäkriisikin taas helpottaa. :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Synttäreistäsi on jo hyvä tovi ja ehkei vanheneminen enää mietitytä, mutta 44-vuotiaana voi kertoa, että iänkarttuminen on mukavaa. Samalla karttuu kokemus eikä enää ole tytönheitukka. Tulee itsevarmuutta ja ymmärrystä siitä, mitä elämältään tahtoo. Olihan minulla oma 30-kriisini, mutta nyt on elämä hyvää.

  Toivon sinulle paljon uusia kokemuksia ja elämäniloa!

  Yst.
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ritva!

   Olet kyllä ihan oikeassa, sillä iän myötä karttuu kokemuksia ja viisautta. Vaikka kaikkialla kauhistellaan ryppyjä ja muita iän tuomia ulkonäöllisiä seikkoja, niin minusta se kuuluu asiaan ja on kaunista.

   Oikein hyvää loppukesää ja syksyn alkua sinulle :)

   Poista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta