14. maaliskuuta 2014

Toivepostaus?

Okei, eli satasen raja on rikkoutunut, kiitos kuuluu teille rakkaat lukijat!
Nyt kyselenkin, että millaisen postauksen haluaisitte sen kunniaksi?

Heitelkää ehdotuksia, niin katsotaan mitä haluatte eniten!

tammikuun bannerikuvailuja

EDIT//

Mulla olisi myytävänä hyväkuntoinen lila Capezion balettipuku kokoa L sekä Piruetin musta uudenveroinen sifonkihame kokoa 150-160 cm. Ovat jääneet lojumaan kaapin perälle, koska minulla ei ole noille käyttöä. Edullisesti lähtevät.

Lisäksi löytyy myös ratsastustarvikkeita, mm. Eurohunterin minichapsit (koko M), ihan uudet Thinsulaten talviratsastushanskat (koko M), Aiglen talli-/ratsastuskengät (koko 37) sekä kokomokkapaikkaiset ratsastushousut (koko 36). Lisäksi löytyy myös kahdet turvaliivit (toiset ovat pienemmät, arviolta 140-150 cm, toiset hieman isommat).
Lisäksi löytyy arviolta 17" satula, suitset (olleet aika isopäisellä suomenhevosella), kaksi satulahuopaa (toinen aika paljon käytetty vihreä satulanmallinen, toinen hyvin vähän käytetty viininpunainen neliöhuopa), pinteleitä sekä harjoja.
Jos löytyy kiinnostusta, niin ilmoitelkaa sähköpostitse :)

14 kommenttia:

 1. olisko liian henkilökohtasta postaus siitä syömishäiriöstä ja/tai sen aikasesta ja nykysestä kehonkuvasta ja syömis-/liikuntakäyttäytymisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ano,

   En usko, että kirjoitan postausta liittyen suoraan syömishäiriöön, mutta ideasi esimerkiksi kehonkuvasta ja/tai liikuntakäyttäytymisestä voisi hyvinkin olla mahdollista.
   Haluan kuitenkin pitää blogin erillään sh:sta niin paljon kuin mahdollista.

   -Heidi

   Poista
 2. Tanssituntien sisällöstä olisi kiva kuulla :) itse olen harrastanut 12 vuotta streetiä, nykyä ja showtanssia, mutta balettia en ole koskaan edes kokeillut! Tällä hetkellä olen harrastuksissani tauolla, mutta aloitan ne kunhan hiukan paranen :)

  VastaaPoista
 3. ruokavaliosta mäkin olisin kiinnostunut kuulemaan :) ja sitten jos voisit tehdä postausta lempibaletistasi, baleteista jotka oot nähnyt, lisää venyttelyvinkkejä ja jotain kuvallista treenipäiväkirjaa?

  VastaaPoista
 4. Jotain sun tavallisista tanssitunneista, ja arjen harjoitteluista lisää. Mahdolliset venyttely ja kotitreenausvinkit on aina myös kivoja. Ja muutenkin, sun blogi on ihan mahtava! Kiva lukea, hyvät tekstit ja kivoja kuvia ja videoita aina lisänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Elli,

   Oi kiitos! Ihanaa kuulla että tykkäät! Yritän pitää blogin mahdollisimman monipuolisena, ja musta on mukavaa lisäillä aina kaikkia videoita ja kuvia postauksiin, koska paitsi itse tykkään niistä niin se kummasti myös monipuolistaa tekstejä :)

   -Heidi

   Poista
 5. Lisää venyttelyvinkkejä ja tota kuvallista treenipäiväkirjaa, taikka sitten ihan vaan perus my day joltakin treenipäivältä toivoisin minäkin. :D Voisi myös olla kiinnostavaa, jos kokoaisit yhteen postaukseen mielestäsi erityisen kauniita tutuja.

  VastaaPoista
 6. Täällä olisi toiveena kanssa mahdollisimman kattava venyttelypostaus :) Mitkä venytykset ihan oikeasti parantavat notkeutta/liikkuvuutta ja mitkä sopivat juuri balettiin? Entä kuinka usein ja millä intensiteetillä pitäisi venytellä, että tulosta tulisi? Tiedän, kaikki kehittyvät oman kroppansa rajoissa ja tahdilla, mutta joka tapauksessa :). Sen lisäksi esimerkiksi viikon-kahden treenipäiväkirja olisi kiinnostava.

  VastaaPoista
 7. Mua kiinnostaisi myös postaus liittyen siihen, miten baletti on vaikuttanut sun kehonkuvaan ja koetko, että se on edistänyt sitä mitä olet nykypäivänä?

  Myös my day -postaus olisi kiva.

  VastaaPoista
 8. Teiltä tulee tosi hyvin noita ehdotuksia, joten ajattelin vähän, että laitan tuohon sivupalkkiin kyselyn noista teidän ehdotuksistanne, ja saatte sitten äänestää parhaan :)

  Ja voin vähän paljastaa, että suunnitelmissa on tehdä viikon tai parin mittainen treenipäiväkirja :)

  -Heidi

  VastaaPoista
 9. Lisäks toivepostauksena luonnollisesti tanssikoulusi kevätnäytös, jos sellainen on tulossa. Tyyliin esittelet edes jotenkin kaikki numerot ja sit tarkemmi ne missä ite oot mukana tms. :)

  VastaaPoista
 10. Tee videopostaus :) Tai postaus jossa kerrot balettiryhmästäsi tarkasti ja teidän tunneista:)

  VastaaPoista
 11. Videopostaus sun omista tanssitreeneistä!
  -maija

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta