1. helmikuuta 2014

Nilkkojen parhaimmistoa

Tämä video, jossa Sting soittaa Bachin Preludin ja tanssijana on Alessandra Ferri, vetää hiljaiseksi lähinnä kunnioituksesta Ferriä kohtaan.
Koreografia ei päätä huimaa, mutta juuri siitä syystä Alessandra Ferri saa kaiken huomion; vaikkakaan koreografia ei sisällä italialaisia fouettéita ja kello kuuden developpéita kärjillä, se vaatii täydellisen tekniikan. Ja se antaa täyden oikeuden Ferrin uskomattomille nilkoille! Katsokaa etenkin kohdasta 5:18 eteenpäin - mitkä nilkat noissa echappeissa! Edes Svetlana Zakharovan nilkat eivät vedä vertoja Ferrille.

Ferrin tanssi on täydellisen kevyttä ja pehmeää, soljuvaa, ja Stingin pehmeä kitaraversio Preludista sopii taustalle täydellisesti.

Tämän paremmaksi ja helpomman näköiseksi ei baletti enää voi muuttua!


2 kommenttia:

  1. Aivan upea video! Piti muuten myös tulla kiittämään sinua. Uskalsin pari viikkoa sitten tätä blogia parisen kuukautta seuranneena ja sen innoittamana ilmoittautua aikuisbalettiin, ja se on totisesti rakkautta ensimmäisellä askeleella.

    VastaaPoista
  2. Hei ano,

    Oi, ihanaa lukea sun kommentti! Ja todella hienoa, että uskalsit aloittaa aikuisbaletissa! Mä toivotan sulle erittäin nautinnollisia tanssihetkiä :)

    -Heidi

    VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta