31. joulukuuta 2013

Treenihetkiä

Kävin viikko ennen joulua treenaamassa - tai ainakin yritin, mutta kuvailuksihan tuo meni.
Kuvat ovat joutuneet myös mun ankaran photoshopin treenauksen kohteeksi, sillä koulussa käydystä kurssista huolimatta taitoni (niin mitkä taidot??) ovat.. kröhöm.. pientä harjoitusta vailla. Joten älkää välittäkö pienistä kuvateknisistä virheistä - tai ainakin yrittäkää olla välittämättä :)

Ilmeellä mennään aina - siitä en luovu :)

Todellakin haaveilen myös uuden kameran hankkimisesta, sillä nykyinen Olympukseni taitaa olla 2000-luvun puoliväliltä eli vanhus.
Siltä varalta että jotakuta kiinnostaa, niin leotardi on Intermezzon, trikoot Piruetista, hame Sanshan ja kärkkärit ovat Gaynorit.


Ja koska myös tämä vuosi on vajaa kolmea tuntia vaille osa menneisyyttä, niin oikein hyvää uutta ja tulevaa vuotta 2014 kaikille teille!

10 kommenttia:

 1. Wau, olet upeaa! Olispa mullakin tollanen kroppa :D

  VastaaPoista
 2. Sun kärkkäriasento näyttää jo todella hyvälle! Varo vain ettet siirrä painoasi liikaa taakse ja muista kannatella lantio.. (: sulla on myös hyvän näköinen nilkan kaari, kokeile vielä vaikka kun teet releveitä niin saada kantapää mahdollisimman paljon jalan alle rullauksessa(: tällaisia kuvia on kiva katsoa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviä neuvoja! Mulla tahtoo olla se ongelma, että painopiste on liian takana, ja sen takia kaikki on hankalampaa.
  Välillä huomaan, miten ylösveto tuppaa unohtumaan kärjillä - tai ainakin ennen sitä ei juurikaan ollut. Runsaan treenin ansiosta se alkaa tulla jo automaattisemmin, mutta välillä huomaan, kuinka "lösötän" kärjillä.
  Mutta kiitti vinkeistä ja kommentistasi :)

  -Heidi

  VastaaPoista
 4. Sustapa on tullut ihan oikea prinsessa ballerina!

  VastaaPoista
 5. Aurélie,

  Kaunis kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Haluaisin tietää että onko liian myöhäistä aloittaa baletti kun ikää on 17v? Olen tanssinut balettia aikaisemminkin mutta siitä on aikaa jo kymmenen vuotta, olen myös harrastanut kaikenlaisia muita tansseja iha kilpailumielessä koko ikäni ja urheilen edelleen SM-tasolla eräässä lajissa jonka tosin joudun lopettamaan tietyistä syistä. Olisi kiva jos vastaisit pian. :) Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Hei anonyymi,

  Baletti on siitä loistava laji, että sen aloittamiseen ei ole asetettu mitään kummempia ikärajoja, ja siitä puhuu puolestaan yhä alati lisääntyvät aikuisbalettiryhmät sekä yleinen kiinnostus balettia kohtaan. Joten ei, et ole liian vanha aloittamaan baletin :) Tietysti omia tavoitteita kannattaa miettiä: haluatko aloittaa baletin harrastusmielessä, vai siintääkö haaveissa ura baletin parissa. Ammattitanssijaksi tähtäävät ovat aloittaneet balettiopinnot jo lapsena, ja myös opinnot ovat niin sanotusti päämäärätietoisemmat ja kovemmat kuin harrastajalla.
  Itse en hirveästi pidä sanasta 'harrastus'; siinä on mielestäni sellainen kaiku, ettei ko. asiaa oteta tosissaan. Harrastustasojakin on monia erilaisia: yhdelle voi riittää vaikkapa yksi kevyt tunti viikossa, toinen haluaa omistaa harrastukselleen niin paljon aikaa kuin mahdollista.
  Itse lukeudun tuohon jälkimmäiseen: baletti (harrastuksena) on minulle intohimo, johon haluan panostaa niin paljon kuin pystyn.

  Nyt on kevätlukukauden alkaessa hyvä tilanne soitella lähimpään tanssikouluun ja tiedustella, miten voisit jatkaa balettitunneilla käymistä; joidenkin balettikoulujen aikuisbalettiin pääsevät jo 16-vuotiaat; joissakin kouluissa järjestetään esimerkiksi perus-, keski- ja jatkotason kursseja ja tunteja; joissakin kouluissa balettia opetetaan luokkatasoilla, mutta vaikka ko. koulun tunneilla ei olisi ennen käynytkään, kertomalla omista tanssitaustoistaan saattaa opettaja suositella jotain tiettyä tuntia. Etukäteen harvoin tietää, joten todella kannattaa vaikka googlettaa lähin (tai lähimmät) tanssikoulu(t) ja sitten vaan soittelemaan.

  Tsemppiä sulle :)

  -Heidi

  VastaaPoista
 8. Missä salissa nämä kuvat on otettu?:)

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Kuvat on otettu Sjoen nuorisokeskuksen peilisalissa :)

  -Heidi

  VastaaPoista

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta