21. joulukuuta 2012

Liebster Blog

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
Kiitokset kuuluu Kesäkengissä -blogin yhdelle bloggaajalle Hennulle!

2. Valitse viisi blogia (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
Joudun myöntämään, etten hirveästi seuraile muita blogeja (jotkut ovat tietysti vakioluettavia), joten sen mukaan listailen pari kolme blogia.

~ Perhosen huuto ~
on erään ystäväni pitämä blogi. Mira, bloggaaja, kertoo omana itsenään elämästään sellaisena kuin se on, pelottavan samaistuttavalla tavalla. Paljon kuvia, värikästä kerrontaa ja inhimillisyyttä. Tämän vuoksi Miramyy.

Why Do I Dance? Tämä on erään aikuistanssijan balettiblogi, ja syy miksi blogi minua kiinnostaa, on yksinkertainen: minulla ja tällä bloggarilla on yhteistä myöhäinen aloitusikä ja tanssitausta: olemme molemmat aikuisiällä aloittaneita. Maria kirjoittaa todella paljon omista tanssitunneistaan ja -kokemuksistaan, ja siksi saattaa välillä hieman lukuinto hiljentyä, mutta kirjoitustyyli on lennokas ja innostaa jatkamaan lukemista. 
Nämä kaksi valitsin niistä muutamasta harvasta seuraamastani blogeista, Mira ja Maria.

3. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!Hyvät joulunodotukset kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, vaikuta ja ilahduta